10. ledna 2018
 | 
Stačí odpovědět na soutěžní otázku a tři z vás odměníme poukázkami na nové CHEF MENU Jana Punčocháře.

V zimním období potřebuje naše tělo pořádně zahřát a zasytit a k tomu je vydatná česká kuchyně přímo ideální. Šéfkuchař Jan Punčochář sestavil celé menu tak, že o tomto záměru vás přesvědčí každý kousek, který se dostane k vašim chuťovým buňkám.

A co si můžete vychutnat?

Hovězí krk s perníkem. Dlouhé konfitování zaručuje masu jemnou a delikátní chuť, kterou ideálně doplní plátky opečených brambor s majoránkou. K tomu navíc restovaná cibulka, zapečený horský sýr a výrazná perníková omáčka, která perfektně vyzdvihuje chuť hovězího masa.

Další novinkou je studená bageta Šunkové koleno, v níž chuť masa krásně zvýrazňuje křenová pomazánka, hořčičný dresink a lístky hořčice. Novou úroveň svěžesti pak dodávají presované okurky. Tato bageta je jasným důkazem, že i z běžně dostupných surovin může vzniknout skvělé jídlo v moderním a netradičním kabátu.

V zimním menu nesmí chybět ani vydatná krémová polévka. Ta od Jana Punčocháře je lehce pikantní Dýňová s křenem a zakysanou smetanou. Ozdobena je praženými dýňovými semínky, která v polévce příjemně křupou.

A nechybí ani menu FIT CALORIES. Krůta s pečenými paprikami a druhý pro vegetariány pak představuje Ovčí sýr s řepou.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Co máte z české kuchyně nejraději a proč?

Na vaše odpovědi se těšíme do středy 17. ledna 2018.

 

Vybráním tohoto políčka souhlasím ve smyslu zákona o některých službách informační společnosti s tím, že Bauer Media Praha, s. r. o. a Bauer Media CZ (případně jiná společnost pořádající tuto soutěž) bude oprávněna na můj email zasílat jakékoli e-mailové zprávy, obsahující informace o novinkách a o produktech třetích osob. Bauer Media Praha, s. r. o. a Bauer Media CZ (případně jiná společnost pořádající tuto soutěž) neposkytne informace žádné třetí straně.