31. května 2016
 | 
Silně návyková záležitost!

IGREDIENCE:

50 g másla 

5 g želatiny 

100 g máslových sušenek 

300 g mascarpone 

80 g cukru 

3 polévkové lžíce čaje Matcha 

150 g bílého jogurtu 

200 ml smetany

POSTUP:

1) želatinu necháme změknout ve vodě
2) sušenky na drobno rozemeleme a promícháme s máslem
3) dortovou formu anebo pekáč vysteleme pečícím papírem a hmotu rovnoměrně rozložíme a vložíme do lednice
4) mascarpone promícháme s cukrem a postupně přidáme Matcha a jogurt
5) smetanu vyšleháme, ale ne do úplně tuhé konzistence
6) želatinu rozpuštěnou ve vodě vmícháme do sýrové hmoty a následně vmísíme i našlehanou smetanu, poté hmotu rozetřeme na předem připravený korpus ze sušenek a necháme 5 hodin odstát v lednici

DOBROU CHUŤ!