13. listopadu 2018
 | 
Unikátní privátní salónek restaurace Ungelt jen pár kroků od Staroměstského náměstí nebo od náměstí Republiky přímo na kouzelném a krásném dvoře Týn využijete na večírek i na posezení s přáteli.

Zkušený tým, v jehož čele stojí šéfkuchař Petr John, v kuchyni doslova kouzlí. Z nového menu pro vaší sváteční příležitost nabídnou čerstvé humry z akvária, výborné ústřice Ostra Regal, které patří mezi nejlepší na světě a třeba gratinované šneky po burgundsku, kteří bezesporu patří k vánoční tabuli.

Oblíbenou specialitou je rozhodně celá čerstvá ryba na grilu, přinesená na podnosu a porcována přímo před hosty. Ryba je solená přírodním krápníkem a podávána s brambůrky, bio česnekem a mangoldem a zakápnutá tím nejlepším olivovým olejem. Dokonalý zážitek!

Sladkou tečkou na závěr vás potěší třeba v podobě chlazené polévky z bílé čokolády Valrhona nebo naprosto luxusními tvarohovými knedlíčky v perníku s pošírovanými švestkami, které mají zcela nově v menu.

K večírkům patří i dobré pití a vinný sklep restaurace, který je opravdu bohatě zásobený těmi nejlepšími víny nejen z Francie, potěší jistě každého.

Rezervujte si včas stůl nebo celý salonek pro soukromou uzavřenou společnost. Neplatíte žádné nájemné. Přijdete se jen bavit a užívat život.