Zkušený tým, v jehož čele stojí šéfkuchař Petr John, v kuchyni doslova kouzlí. Z nového menu pro vaší sváteční příležitost nabídnou čerstvé humry z akvária, výborné ústřice Ostra Regal, které patří mezi nejlepší na světě a třeba gratinované šneky po burgundsku, kteří bezesporu patří k vánoční tabuli.
Oblíbenou specialitou je rozhodně celá čerstvá ryba na grilu, přinesená na podnosu a porcována přímo před hosty. Ryba je solená přírodním krápníkem a podávána s brambůrky, bio česnekem a mangoldem a zakápnutá tím nejlepším olivovým olejem. Dokonalý zážitek!
Sladkou tečkou na závěr vás potěší třeba v podobě chlazené polévky z bílé čokolády Valrhona nebo naprosto luxusními tvarohovými knedlíčky v perníku s pošírovanými švestkami, které mají zcela nově v menu.
K večírkům patří i dobré pití a vinný sklep restaurace, který je opravdu bohatě zásobený těmi nejlepšími víny nejen z Francie, potěší jistě každého.
Rezervujte si včas stůl nebo celý salonek pro soukromou uzavřenou společnost. Neplatíte žádné nájemné. Přijdete se jen bavit a užívat život.