6. října 2018
 | 
Foto: Shutterstock.com, archiv značek
Je čas udělat si chvilku jen sama pro sebe!

Gurmet pauza

Dobré jídlo je jednou z nejlepší terapií na podzimní deprese. A co dát? Rozhodně zmrzlinu! I když je léto definitivně za námi, připravil Honza Hochsteiger z Crème de la Crème nové podzimní příchutě. Do švestkového sorbetu či smetanových zmrzlin s příchutí kaštanů a dýně se zamilujete.
A jestli máte chuť na skvělý oběd, doporučujeme podzimní menu v restauraci Mlýnec. Šéfkuchař Marek Šáda připravil dobroty jako králičí paštiku s petrželí, hruškou a mákem. Hlavní chody se skládají z topinamburového krému s uzeným úhořem a kančího hřbetu s řepou, kadeřávkem a rakytníkem. Vyzkoušet můžete i dýňový tarte tatin s pekanovými ořechy a slaným karamelem.