14. dubna 2018
 | 
Foto: Instagram.com
S novými (nebo staronovými) gastro podniky se v Praze v poslední době doslova roztrhl pytel.

Je jich tolik, že člověk lehce ztratí přehled. Ale nebojte, od toho jsme tady, abychom vám dali tipy, kde co ochutnat a kam se opravdu vyplatí zajít. Připravte si chuťové buňky a jdeme na to.

Cukrář Skála

V nenápadné uličce, kolmé na ulici V Celnici, se v prosinci otevřelo nové cukrářství, které nese jméno po svém zakladateli – Cukrář Skála. A proč stojí za návštěvu? Stačí zmínit, že Lukáš Skála patří mezi absolutní špičku českého cukrářství a má za sebou mnoho mezinárodních úspěchů. Nečekejte však žádné navoněné prostory a růžové stolečky. Prostor je industriální a dominuje v něm sklo a nerez. Plně tak koresponduje s tím, že sami sebe nazývají cukrářskou továrnou a můžete se podívat, jak sladkosti vznikají. Pochutnáte si tady na tradičních dortících, za nás rozhodně vede jejich punčák, ale pro mlsné jazýčky budou nachystané i netradiční chutě.

Už vás honí mlsná? Nás hrozně 😊