Artista Restaurant St. Valentine Menu
WELCOME DRINK
Nani Rizzi, Bollicine Valdobbiadene, Extra dry
AMUSE BOUCHE
Poached Oysters | Green Apple | Beetroot | Horseradish
Pošírovaná ústřice | Zelené jablko | Červená řepa | Křen
STARTES | PŘEDKRMY
Citrus Marinated Salmon | Fennel | Tarragon | Salicornia
Citrusy marinovaný losos | Fenykl | Estragon | Mořský chřest
MAIN COURSE | HLAVNÍ CHOD
Sea Bream | Saffron | Fregola | Tomatoes | Zucchini Flowers
Pražma | Šafrán | Fregola | Rajčata | Cuketové květy
Or
Veal Medallion | Green Pepper | Potato Fondant | Morels | Truffels
Telecí medajlonky | Zelený pepř | Bramborový fondán | Smrže | Lanýže
DESSERT | DEZERT
Chocolate | Hazelnut | Passion Fruit | Dulce De Leche
Čokoláda | Lískový ořech | Mučenka | Mléčný karamel
Cena 1360 CZK/osoba