INGREDIENCE
2 okurky
8 stonků řapíkatého celeru
2 lžíce olivového oleje
šťáva z 1 citronu
sůl
mletý černý pepř
1 mrkev
POSTUP
1. Okurky a stonky řapíkatého celeru dobře omyjeme. Část okurky a celeru necháme na ozdobu a zbytek nakrájíme na malé kousky.
2. Poté je rozmixujeme dohladka. Do mixéru přilijeme asi 200 ml vody a znovu promixujeme. Hotové smoothie dochutíme olivovým olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem a promícháme.
3. Mrkev oloupeme a rozkrojíme na 4 dlouhé proužky. Smoothie rozdělíme do skleniček a dozdobíme proužky mrkve a zbylou okurkou s celerem.
Inspirovala nás Taline Gabrielian a její kuchařka – HIPPIE LANE THE COOKBOOK.
ČTĚTE TAKÉ -MUSÍTE OCHUTNAT: Vafle s blumovou omáčkou