INGREDIENCE
1 střední zralý banán
2 velká vejce
30 g mletých ovesných vloček
1 semínek z vanilkového lusku
2 lžíce nízkotučného řeckého jogurtu
Ovoce
2 lžičky javorového sirupu
POSTUP
1. Zralý banán v misce rozmačkejte vidličkou. Přidejte vejce a prokvedlejte je s banánem dohladka. Přidejte vločky, vanilková semínka a promíchejte.
2. Nepřilnavou pánev rozehřejte na středním plameni a postupně opékejte lívance. Stačí 1,5 minuty z každé strany. Pokud by se vám lívance přichytávaly, použijte lžičku kokosového oleje nebo ghí.
3. Na talíři lívance proložte jogurtem, ozdobte ovocem, případně oříšky a přelijte javorovým sirupem.
Tento recept připravila Cat & Cook
ČTĚTE TAKÉ – #Food: Mangovo-kokosové smoothie