30. května 2017
 | 
Foto: Shutterstock.com
Dopřejte svým chuťovým buňkám, co ještě nezažily!

Ingredience:

• 3 vejce
• 80 g cukru krystal
• šlehačka
• 2 polévkové lžíce Matcha Tea
• pomerančová kůra z půlky pomeranče
• skořice
• pár kapek pomerančové šťávy
• pár borůvek na ozdobu
Postup:

1. V misce rozmíchejte MatchaTea s lžičkou cukru.
2. Vejce s se zbylým cukrem vyšlehejte ve vaječnou pěnu.
3. Přidejte rozmíchaný MatchaTea, pomerančovou kůru, špetku skořice a pár kapek šťávy.
4. Vše vymíchejte v pěnu.
5. V čisté míse vyšlehejte šlehačku a hustou šlehačku jemně vmíchejte do pěny.
6. Nalijte do nádoby a dejte do mrazáku na čtyři až pět hodin.